Försäljningsvillkor
MomsTillkommer
Exp.avgiftDebiteras ej
FraktEnhetsfrakt 30:- kr för små försändelser som kan skickas som brev. För större sändningar som måste gå som paket sker frakten enligt Postens eller speditörs taxa.
BetalningsvillkorKredit på 10 dagar netto. Faktura bifogas med leveranser. Längre kredittid kan lämnas efter speciell ansökan.
DröjsmålsräntaAktuell referensränta + 8%
Påminnelseavgift50:- kr enligt svensk lag
LeveranstidCa 2-10 arbetsdagar, beroende på typ av vara.
LeveranssättMed brevpaket, Postens företagspaket eller speditionsfirma.
ReturrättDu har full returrätt inom 3 veckor från vårt leveransdatum under förutsättning att varan är oanvänd, i nyskick, samt i originalförpackning. Fakturakopia, samt meddelande om varför varan returneras måste bifogas. Vi ersätter Dig för Dina returkostnader om returen beror på att vi levererat fel vara, eller på att varan är felaktig på något sätt.
Obs, för varje retur behövs ett returnummer, som du kan rekvirera via e-post eller fax. Returer utan godkänt returnummer tar vi inte emot.
Kablar och specialtillverkade varor är inte returnerbara annat än vid eventuella garantiåtgärder. Även vid garanti-reparation/utbyte skall returnummer rekvireras.
Produkter som ska returneras måste vara säkert förpackade i en yttre kartong. Returnumret måste vara tydligt markerat på utsidan av kartongen. (Skriv INTE returnumret direkt på varan!) Alla returer måste innehålla samtliga detaljer som levererats ihop med respektive produkt. Vi godkänner inte returer som inte är kompletta.
Vid varje retur är kunden ansvarig för alla fraktkostnader. Pictrol tar inte ansvaret för bortkomna paket. Det är kundens ansvar att anlita en pålitlig transportkurir och att försäkra försändelsen för att få kompensation om paketet kommer bort.
GarantiVi garanterar att våra produkter fungerar på avsett sätt om de handhavs korrekt. Vid eventuellt åberopande av garanti skall vi kontaktas per e-post innan någon eventuell serviceåtgärd vidtages.
GarantitidProdukter från Minicom 3 år. Från NTI 2 år (3 år mot tillägg).
UtlandsorderVi levererar till alla länder i Skandinavien och även till övriga Europa.